Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
KONTAKT E-POST
×
Har du några frågor?
Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss!

Tel: 040-311550


Besök- och leveransadress
Travbanegatan 8, 21377 Malmö

Grønbech & Sønner A/S har tagit över agenturen för Holter Regelarmaturen

2018-04-27

Vi vill informera om att agenturen för Holter Regelarmaturen GmbH & Co. KG (Hora) i Sverige från och med den 1 maj 2018 överlåtes från AUMA Scandinavia AB till Grønbech & Sønner A/S.

Grønbech & Sønner A/S, med huvudkontor i Köpenhamn, har en lång erfarenhet av att arbeta med produkter ur Holter Regelarmaturens sortiment, då företaget i många år innehaft agenturen för försäljning av Horas ventiler i Danmark.

Karin Käck kommer fortsatt att representera Holter Regelarmaturen i Sverige, då hon från den 1 maj 2018 arbetar för Grønbech & Sønner A/S.

Beställningar lagda hos AUMA Scandinavia AB innan den 1 maj 2018 kommer fullföljas av AUMA Scandinavia AB, men hanteras av Karin Käck hos Grønbech & Sønner A/S. Detsamma gäller för garantiärenden, AUMA Scandinavia kommer att fullfölja sina garantiåtaganden, med hantering av Karin hos Grønbech & Sønner A/S.