Kompetens, ansvarstagande och service i världsklass – allt med en stark lokal närvaro i Skandinavien

AUMA Scandinavia har 50 års erfarenhet som leverantör och specialist på elektriska ställdon och servicetjänster till Vatten & Avlopp, Energi & Kraftindustri, Industri & Marin, Olja & Gas samt övrig industri i Skandinavien.

AUMA Scandinavia är en del av familjeägda AUMA Group med över 2 800 anställda globalt och huvudkontor Müllheim, Tyskland.

Elektriska ställdon, ställdonsservice och automatiseringslösningar

Våra sälj- och servicerepresentanter i Sverige, Danmark, Norge och på Island är experter inom elektriska ställdon. De är redo att hjälpa er med specialiserad teknisk rådgivning vid varje steg, från projektering till installation, driftsättning och kontinuerlig teknisk support. Dessutom kan de tillhandahålla tjänster såsom underhåll, service och utbildning.

Med vår ledande design på marknaden, noggrant utvalda material av hög kvalitet och innovativa lösningar, är våra produkter utformade för att leverera pålitlig prestanda år efter år, utan att förorena vår gemensamma och viktiga natur – samtidigt som de bidrar till ett hållbart och cirkulärt samhälle.

Har du några frågor? Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss!
Vi hör av oss så fort vi kan.

Tel: 040-311550

    Jag godkänner användarvillkoren

    Fel: Kontaktformulär hittades inte.