Genom att använda elektriska ställdon istället för oljehydralik för att reglera flöden undviks oljespill i naturen

En sund och hållbar miljö för både människor, djur och natur

Som ett globalt företag är vi medvetna om vårt ansvar gentemot samhället och strävar efter en sund och hållbar miljö för både människor, djur och natur. Det gäller hela kedjan från produktion, transporter och våra produkter till arbetsmiljön för alla anställda.

Vår produktutveckling präglas av resurseffektivisering och vi bedriver ett målmedvetet arbete för att kontinuerligt minska vår klimatpåverkan och göra vår energiförbrukning mer förnyelsebar. Produktionen sker i våra egna moderna fabriker och både vi och vårt tyska moderbolag är certifierade, enligt miljöledningssystemen EN-ISO 9001 och 14001 gällande produkter och servicetjänster.

Energieffektiva lösningar och minskad miljöpåverkan

Som företag känner vi ett särskilt ansvar att skapa hälsosamma miljöer genom att minimera användningen av material som kan ha skadliga effekter på människor eller miljö. Vi anstränger oss för att ta fram energieffektiva lösningar som hjälper våra kunder att minska sin miljöpåverkan och att agera mer hållbart.

Med sina höga spännings-, vibrations- och temperaturtoleranser gör våra elektriska ställdon jobbet år efter år, utan att förorena vår gemensamma och viktiga natur. Som ett globalt företag fokuserar vi på hur vi kan bidra till en hållbar och cirkulär framtid. För ytterligare information se https://www.auma.com/sv/foeretag/foeretagets-sociala-ansvar

Ladda ner certifikat

ISO 9001, 14001

Genom att använda elektriska ställdon istället för oljehydralik för att reglera flöden undviks oljespill i naturen

Har du några frågor? Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss!
Vi hör av oss så fort vi kan.

Tel: 040-311550

    Jag godkänneranvändarvillkoren

    [contact-form-7 404 "Hittades inte"]