Håll dig uppdaterad om våra produkter

Vi erbjuder regelbundet utbildningar på våra produkter på vårt utbildningscenter i Malmö eller hos dig som kund. Utbildningen delas upp i behovsanpassade klasser för våra kunders olika behov, till exempel produktutbildning för konsulter och ventilleverantörer samt användarutbildning för underhållspersonal.

Kursen behandlar AUMA’s elektriska ställdon, växlar och motorstyrningar samt en grundförståelse i ventilens funktion. Den ger en teoretisk förståelse för produkterna och det ges tillfälle att praktiskt utföra inställningar, felsökningar och enklare reparationer. Alla övningar utföres under ledning av våra utbildade servicetekniker.

AUMA Academy

Att ha en generell och övergripande produktkunskap är mycket värdefullt. Visste du att vi regelbundet erbjuder utbildning om våra produkter hos AUMA Tyskland i Muellheim? Utbildningen erbjuds i olika on demand-klasser för att möta våra kunders och partners olika behov.

Utbildningen ger en teoretisk förståelse för produkterna och en möjlighet att utföra inställningar, felsökning och enklare reparationer. Ett uppskattat inslag brukar även vara rundturen i vår toppmoderna produktionsanläggning.

För ytterligare information om AUMA Academy

För mer information om våra utbildningar

Marita Hermodsson (Sverige)
+46 40-31 15 51
marita.hermodsson@auma.com

Jens Ulrik Jensen (Danmark, Island)
+45 27-15 29 34
jensulrik.jensen@auma.com

Rune Ingvaldsen (Norge)
+47 488-932 67
rune.ingvaldsen@auma.com

Har du några frågor? Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss!
Vi hör av oss så fort vi kan.

Tel: 040-311550

    Jag godkänner användarvillkoren

    Fel: Kontaktformulär hittades inte.