Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
KONTAKT E-POST
×
Har du några frågor?
Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss!

Tel: 040-311550


Besök- och leveransadress
Travbanegatan 8, 21377 Malmö

GDPR

Med anledning av den nya dataskyddslagen (General Data Protection Regulation, ”GDPR”) som gäller inom EU fr.o.m. 2018-05-25, vill vi informera dig om hur vi behandlar dina personuppgifter. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL) som funnits sedan tidigare.

Det är viktigt för oss på AUMA Scandinavia att du känner dig trygg med vår hantering av dina personuppgifter. Vi hanterar dina personuppgifter med största försiktighet och vi är öppna med hur vi samlar in, behandlar och använder oss av de personuppgifter som vi sparar hos oss.

Vårt mål är att skapa ett så bra kundvärde som möjligt. Vi behöver personuppgifter för att utföra uppdrag hos dig som kund, men också för att kunna ge er kunderbjudande, nyhetsbrev eller andra möjligheter som är relevanta för dig.

Vi kommer ge dig ytterligare information när du frågar om vilka uppgifter vi har om dig och hur vi använder dem. Du har alltid rätt att begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar data som inte behövs. Du kan när som helst avanmäla dig från våra marknadsutskick.

Du är välkommen att kontakta oss vid frågor om GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter.

/ AUMA Scandinavia AB

Har du några frågor? Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss!
Vi hör av oss så fort vi kan.

Tel: 040-311550