Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
KONTAKT E-POST
×
Har du några frågor?
Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss!

Tel: 040-311550


Besök- och leveransadress
Travbanegatan 8, 21377 Malmö

Din partner för Elektriska ställdon

AUMA Scandinavia står för kompetens, ansvar och hög servicegrad!

AUMA Scandinavia har över 50 års erfarenhet som leverantör av ventiler, ställdon och servicetjänster till energi- & kraftindustri, VA-anläggningar samt övrig industri i Sverige. Elektriska ställdon har en viktig funktion för styrning och reglering av flöden i rörsystem som ingår i processtekniska anläggningar. Våra kunder vänder sig till oss när de vill ha en samarbetspartner som kan erbjuda elektriska ställdon, support och servicetjänster.   

 

Partner med ansvar!

Vi erbjuder allt från deltagande i projektering till fältservice. Det innebär att vi tar ansvar för leverans, montage, kvalitetskontroll, dokumentation, driftsättning, eftermarknad och erbjuder funktionsutbildning på elektriska ställdon. 

Vår styrka är att vi verkar som en ventiloberoende part och kan automatisera alla typer av ventiler. Innan leverans görs alltid en slutkontroll i vår verkstad. Vi jobbar kontinuerligt med ständiga förbättringar och är certifierade enligt ISO-9001.  

  

Utgångspunkt från Malmö! 

Huvudkontor, lager och montageverkstad är beläget i Malmö. Regionala försäljningskontor finns i Västerås, Gävle och Umeå. Våra servicecenter finns i Malmö, Borås, Västervik, Stockholm och Gävle.