Din partner för Elektriska ställdon

Kompetens, ansvar och hög servicegrad

AUMA Scandinavia har över 50 års erfarenhet som leverantör av elektriska ställdon och servicetjänster till följande marknader: Energi- & Kraftindustri, Vatten & Avlopp, Industri & Marin samt Olja & Gas. Elektriska ställdon har en viktig funktion för styrning och reglering av flöden i rörsystem som ingår i processtekniska anläggningar. Vi har försäljningskontor i Sverige och Danmark samt agenter i Norge och på Island. Huvudkontor, lager, montageverkstad och utbildningscenter är beläget i Malmö, Sverige. Läs mer i vår företagspresentation nedan.

Elektriska ställdon, Ställdonsservice och Automatisering

Vi erbjuder allt från deltagande i projektering till fältservice. Det innebär att vi tar ansvar för leverans, montage, kvalitetskontroll, dokumentation, driftsättning, eftermarknad och erbjuder funktionsutbildning på elektriska ställdon.

En av våra styrkor är att vi kan automatisera alla typer av ventiler. Innan leverans görs alltid en slutkontroll i vår verkstad. Vi jobbar kontinuerligt med verksamhetsutveckling och är certifierade enligt ISO-9001 och 14001.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.