AUMA Scandinavia har 50 års erfarenhet som leverantör och specialist på elektriska ställdon och servicetjänster till Vatten & Avlopp, Energi & Kraftindustri, Industri & Marin, Olja & Gas samt övrig industri i Skandinavien. AUMA Scandinavia är en del av familjeägda AUMA Group med över 2 800 anställda globalt och huvudkontor Müllheim, Tyskland.

Våra sälj- och servicerepresentanter i Sverige, Danmark, Norge och på Island är specialister på elektriska ställdon och kan hjälpa er med kvalificerad teknisk rådgivning vid projektering, installation, driftsättning och teknisk support, samt kan erbjuda service, underhåll och utbildning.

Med marknadsledande design, kvalitativa materialval och innovativa lösningar gör våra produkter jobbet år efter år, utan att förorena vår gemensamma och viktiga natur – samtidigt som de bidrar till ett hållbart och cirkulärt samhälle.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i ett team om fem personer som tillsammans hanterar och bearbetar den skandinaviska marknaden utifrån olika regionala ansvarsområden. Du kommer ha stor möjlighet till personlig utveckling genom erfarna och kompetenta seniora medarbetare. AUMA Scandinavia vidareutvecklar sin personal kontinuerligt och har en öppen organisation gällande förbättringsarbete. Du rapporterar till VD/Försäljningschef för AUMA Scandinavia.

  • Kontinuerliga kontakter med, och bevakning av behov hos, etablerade kunder
  • Bevaka och rapportera projekt, kund- och marknadsbehov
  • Aktivt bearbeta nya kunder genom kundbesök
  • Marknadsföring av hela vårt produktprogram och tjänster
  • Rapportering från kundbesök
  • Förhandling enligt överenskomna kommersiella riktlinjer
  • Förhandling utöver överenskomna kommersiella riktlinjer
  • Bevakning och uppföljning av aktiva offerter
  • Utarbeta årlig försäljnings- och kostnadsbudget

Utbildning och erfarenhet
Eftergymnasial utbildning ingenjör eller YH med inriktning teknik, maskin, data alternativt relevant arbetslivserfarenhet. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet och inställning. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Det är en förutsättning att du är noggrann, strukturerad och förstår vikten av att samarbeta för att nå gemensamma mål.

Personliga kvalifikationer
Du ska vara teknikintresserad och tycka om att göra affärer samt hitta lösningar som hjälper dina kunder i deras verksamhet.

Lön och anställningsvillkor
Marknadsmässig lön.

Ansökan
Vi kommer löpande kalla till intervju och är tacksamma att få in din ansökan så fort som möjligt.

Startdatum
Beroende på när rätt person kan börja.

Uppdragslängd
Uppdraget är en rekrytering och är tillsvidare.

Tjänstgöringsort
Utgår hemifrån

För ytterligare information eller ansökan
Jesper Mårtensson
VD/Försäljningschef
+46 40-311562
jesper.martensson@auma.com

Fel: Kontaktformulär hittades inte.