Vi söker en positiv, målmedveten och noggrann servicetekniker som kan skapa förtroende och långsiktiga relationer med våra kunder och brinner för teknik och att få saker att fungera.

AUMA Scandinavia har över 50 års erfarenhet som leverantör av elektriska ställdon och tjänster till följande marknader: Energi & Kraftverk, Fjärrvärme, Vatten & Avlopp, Industri & Marin samt Olja & Gas. Elektriska ställdon har en viktig funktion för att styra och reglera flödet i rörsystem som ingår i processtekniska anläggningar. Vi har försäljningskontor i Sverige, Danmark och Norge samt en agent på Island. Huvudkontor, lager, monteringsverkstad och utbildningscenter finns i Malmö.

Arbetsuppgifter
Du kommer självständigt att utföra service, underhåll och reparationer av elektriska ställdon och växlar. Planering och prioritering av serviceuppgifter i samarbete med kollegor och servicechef/servicesamordnare. Genomföra installation, driftsättning, felsökning, support och underhåll (avhjälpande och förebyggande) på elektriska ställdon samt diagnos, provning och justering av de elektriska ställdonen. Dokumentera och rapportera resultatet av servicebesök till kund och i CRM. Du kommer även att ha en säljande funktion gällande serviceavtal, reservdelar, större underhållsuppgifter och byte av enheter. I ett senare skede kommer du även att få i uppdrag att genomföra utbildningar om våra produkter för kunder och samarbetspartners.
Genom att skapa förtroende och långsiktiga relationer med våra kunder stärker du vårt erbjudande. Du rapporterar till Service Manager. Arbetet innebär främst att arbeta med våra kunder i Danmark. AUMA erbjuder en kvalificerad introduktion med både teoretisk och praktisk utbildning.

Bakgrund
Det är meriterande om du har en grundläggande teknisk utbildning, gärna med erfarenhet av el- eller styr- och reglerteknik. Du brinner för teknik och att få saker att fungera. Du har grundläggande kunskaper i engelska och kan förstå teknisk information från instruktioner och manualer. Som person är du positiv, målmedveten och noggrann och kan själv planera ditt arbete. Du bör vara serviceinriktad då du är vårt ansikte utåt för kundkontakter. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och tidigare referenser.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att anställas direkt hos AUMA Scandinavia.

Ansökan och frågor
Heino Meldgaard, Service Manager Danmark
+45 27 53 96 13
heino.meldgaard@auma.com

Linkedin Easy apply

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Fel: Kontaktformulär hittades inte.