Nu adderar AUMA en explosionssäker version till den framgångsrika PROFOX ställdonsserien.

”Nya PROFOX-X möjliggör alla fördelar med vår kompakta och smarta PROFOX ställdonserie för applikationer i potentiellt explosiva atmosfärer, säger AUMAs produktchef Christoph Edelmann. ”De mångsidiga, framtidssäkra ställdonen uppfyller alla krav för modern anläggningsautomation.”

ATEX- och IECEx-certifieringar för den högsta gasgruppen IIC T4, som inkluderar väte, garanterar säker drift i potentiellt explosiva atmosfärer.Som med hela PROFOX-serien inkluderar PROFOX-X-serien flervarvs, vridsektor och linjära ställdon som erbjuder automationslösningar för alla ventiltyper i de lägre vridmoment- och dragkraftsområdena. Kompakt och modulär design gör att PROFOX-X passar perfekt för trånga utrymmen.

Alla PROFOX ställdon är optimerade för låg energiförbrukning och hög effektivitet, vilket minimerar deras koldioxidavtryck.

Högkvalitativ ”made in Germany” design och konstruktion, med brett temperaturtoleransområde och förstklassigt korrosionsskydd säkerställer hög tillförlitlighet och lång livslängd under tuffa driftförhållanden.

De smarta ställdonen är lika lämpade för ÖPPNA-STÄNG-drift som för moduleringsapplikationer. Motorns hastighet är justerbar, vilket säkerställer snabb och exakt positionering. Mjukstart och mjukstoppsfunktioner ökar ventilen livstid.

PROFOX ställdon stödjer fältbuss och industriell Ethernet-kommunikation, vilket gör integrering med manöversystem smidig och enkel. Ställdonens inbyggda dataloggning är en perfekt matchning för CORALINK, AUMA´s digitala ekosystem, vilket möjliggör avancerad diagnostik och förutsägbart underhåll.

PROFOX ställdon är enkla och lätta att använda via en app, vilket sparar tid och resurser under installation och driftsättning. FOX-EYE, en centralt placerad lysdiod och en positionsindikator på höljet visar tydligt ställdonets status när som helst, även på avstånd.

Läs mer om PROFOX and PROFOX-X

 

Fel: Kontaktformulär hittades inte.