Är du administratör ut i fingerspetsarna? Trivs du med rutinarbete och hög precision i din leverans? Nu söker vi en Logistik / ekonomiassistent till AUMA.

Du kommer att arbeta i en administrativ roll som Logistik och Ekonomiassistent på AUMA Skandinavias huvudkontor i Malmö. Vi söker dig som har en back-office och logistik bakgrund.


Dina arbetsuppgifter:

  • Fakturering av utlevererade varor
  • Kontaktperson för fraktbolag
  • Beställning av frakter
  • Matchning av underlag såsom fraktsedel och faktura
  • Bokföring av kundinbetalningar, SEK, EURO, DKK, NOK
  • Bokföring av leverantörsbetalningar
  • Enklare avstämningar vid månadsbokslut
  • Leverantörsfakturor
  • Uppdatering av kundregister


Din profil:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen tror vi att du som söker är faktafokuserad, noggrann och strukturerad. Du är en aktiv problemlösare som tar egna initiativ och ser till att slutföra saker i tid med ett eget driv och med en hög grad av servicekänsla. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team och hjälpa till med olika uppgifter. AUMA har en dynamisk arbetsmiljö med delvis intensiva perioder, det krävs därför viss mån av stresstålighet för att trivas i rollen samt god förmåga att strukturera och göra goda prioriteringar med kund i fokus. Du uppskattar rutinarbete med hög precision som kräver fingertoppskänsla och ett öga för detaljer. Man är ansvarig för bokföring av både kundbetalningar och leverantörsfakturor i olika valutor så det krävs att man har noggrannhet som sitt mellannamn och stämmer av både en och två ggr innan man trycker på knappen.

Sprechen sie Deutsch oder Dansk måske? Det är en fördel i de dagliga kontakterna med kollegor och fraktare men inget krav. Koncernspråket är svenska och engelska.

Tjänsten är på heltid med placering på huvudkontoret i Malmö.


Kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Catinca Clivesdotter, 0706-405161.

Känner du att tjänsten låter intressant och vill höra mer om den är du välkommen med din ansökan redan idag. Urvalet kommer ske löpande och vi ser gärna din ansökan redan idag!

https://technogarden.teamtailor.com/jobs/1398650-logistik-och-ekonomiassistent

Fel: Kontaktformulär hittades inte.