Profox_Primus

AUMAs nya ställdonserie PROFOX är vinnaren av årets Primus Award i kategorin ställdon.

”Vi är glada över att PROFOX har fått en så positiv respons”, säger Michael Sick, försäljningschef på AUMA Tyskland. “PROFOX sätter nya standarder för kompakta ställdon, de är smarta, har ett utmärkt kostnad-nytta-förhållande och de är idealiska för modern anläggningsautomation. Det faktum att PROFOX har vunnit Primuspriset visar att vår nya produkt passar bra till marknadens behov. ”

Primuspriset delas ut av den tyska ventilindustritidningen Industriearmaturen+Dichtungstechnik i samarbete med den tyska ventilindustrimässan DIAM. Dess tre priser hedrar de bästa produkterna inom ställdon, ventiler respektive tätningar.

PROFOX erbjuder framtidssäker ventilautomation för alla typer av ventiler. Dessa nya ställdon för lägre till medelstora vridmomentsintervall är idealiska för alla industrisektorer, inklusive vattenrening, kraftvärmeverk, processindustrier och skeppsbyggnad. PROFOX är utformad som en modulplattform med flervarv, delvridning och snart linjära ställdon.

PROFOX ställdon är enkla att använda. Installation och driftsättning är snabb och bekväm med den kostnadsfria AUMA Assistant appen. FOX-EYE-indikatorlampan och en positionsindikator på huset visar tydligt ställdonets status, även på avstånd.
Innovativa diagnosfunktioner, enkel dataöverföring, till exempel till AUMA Cloud och moderna gränssnitt för IIoT -applikationer.

Inbyggd intelligens gör PROFOX lämpad för utmanande modulerande applikationer. Justerbart motorvarvtal möjliggör snabb och exakt positionering. Smarta detaljer och robust design av hög kvalitet garanterar en lång livslängd, även under de tuffaste processförhållandena – allt detta till ett attraktivt pris.

Läs mer om nya PROFOX: profox.auma.com

 

Fel: Kontaktformulär hittades inte.